1. Is-suġġett tal-ftehim.
    • Dan il-ftehim huwa validu għall-websajt https://healthy-food-near-me.com u huwa konkluż bejn l-utent ta 'dawn is-siti u s-sid tas-siti (minn hawn' il quddiem https://healthy-food-near-me.com )
    • Dan il-Ftehim jistabbilixxi l-proċedura biex tirċievi, taħżen, tipproċessa, tuża, u tiżvela Dejta Personali tal-Utent u informazzjoni oħra li https://healthy-food-near-me.com jirċievi mill-utenti tas-sit. L-Utent jimla dejta personali.
    • Biex tqiegħed informazzjoni, avviż, uża s-sit fuq kwalunkwe mis-siti http://healthy-food-near-me.com, l-Utent għandu jaqra b'attenzjoni dan il-Ftehim u jesprimi l-qbil sħiħ tiegħu mat-termini tiegħu. Konferma ta 'kunsens sħiħ ma' dan il-ftehim hija l-użu tas-sit mill-utent.
    • L-utent m'għandux id-dritt li jpoġġi informazzjoni, avviżi, juża s-sit jekk ma jaqbilx mat-termini ta 'dan il-ftehim, jew jekk ma jkunx laħaq l-età legali meta jkollu d-dritt li jidħol fi ftehim jew ma jkunx persuna awtorizzata tal-kumpanija li f'isimha l-informazzjoni hija stazzjonata, avviż.
    • Billi jpoġġi informazzjoni fuq siti li jużaw is-sit, l-utent idaħħal dejta personali jew, billi jipprovdi din id-dejta b’mod ieħor, u / jew, iwettaq kwalunkwe azzjoni fuq is-sit, u / jew juża kwalunkwe parti mis-Sit, l-Utent jaqbel espressament mal- termini ta ’dan il-ftehim u jipprovduhttps: //healthy-food-near-me.com bid-dritt li jirċievu, jaħżnu, jipproċessaw, jużaw u jiżvelaw dejta personali tal-utent skont it-termini ta’ dan il-Ftehim.
    • Dan il-Ftehim ma jirregolax u https://healthy-food-near-me.com mhuwiex responsabbli għall-irċevuta, il-ħażna, l-ipproċessar, l-użu u l-iżvelar tad-dejta personali tal-utent u kwalunkwe informazzjoni oħra lil partijiet terzi li mhumiex proprjetà ta’ jew mħaddma minn https ://healthy-food-near-me.com, u individwi li mhumiex impjegati ta' AvtoTachki .com, anki jekk l-Utent kiseb aċċess għas-siti, il-prodotti jew is-servizzi ta' dawn il-persuni permezz ta' https://healthy-food-near-me .com jew in-newsletter. Kunfidenzjali fil-fehim, dan il-Ftehim huwa l-unika informazzjoni maħżuna fid-database tas-sit fi stat kriptat u huwa disponibbli biss għal https://healthy-food-near-me.com.
    • L-utent jirrikonoxxi li, fil-każ tan-negliġenza tiegħu tas-sigurtà u l-protezzjoni tad-dejta personali u tad-dejta tal-awtorizzazzjoni tiegħu, partijiet terzi jistgħu jiksbu aċċess mhux awtorizzat għall-kont u dejta Personali u dejta tal-utent oħra. https://healthy-food-near-me.com mhuwiex responsabbli għal telf imġarrab minn tali aċċess.
  2. Il-proċedura biex tinkiseb dejta personali.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • Cookies biex jipprovdu servizzi li jiddependu fuq dan, pereżempju, jaħżnu dejta f'qoffa bejn iż-żjarat;
    • L-indirizz IP tal-utent.
  2. L-informazzjoni kollha tinġabar minna, kif inhi, u ma tinbidilx fil-ġbir tad-dejta. L-utent huwa responsabbli biex jipprovdi informazzjoni affidabbli, inkluża informazzjoni dwar data personali. Http://healthy-food-near-me.com għandu d-dritt, jekk meħtieġ, li jivverifika l-eżattezza tal-informazzjoni pprovduta u jitlob konferma tal-informazzjoni pprovduta. jekk meħtieġ, biex tipprovdi servizzi lill-Utent.
  3. Il-proċedura għall-użu ta 'informazzjoni għall-utent.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. Termini biex tipprovdi aċċess għad-database.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • fuq talbiet raġonevoli ta 'korpi statali intitolati li jitolbu u jirċievu tali dejta u informazzjoni;
    • jekk, fl-opinjoni ta 'https://healthy-food-near-me.com, l-Utent jikser it-termini ta' dan il-Ftehim u / jew kuntratti u ftehimiet oħra bejn https://healthy-food-near-me.com u l-Utent.
  7. Kif tibdel / tħassar din l-informazzjoni jew tħassar.
  1. L-utenti fi kwalunkwe ħin partikolari jistgħu ibdel / ħassar informazzjoni personali (telefon) jew tħassar. Ix-xogħol ta 'xi karatteristiċi ta' https://healthy-food-near-me.com, li jeħtieġu d-disponibbiltà ta 'informazzjoni dwar l-Utent, jista' jiġi sospiż mill-mument li tbiddel / tħassar l-informazzjoni.
  2. Id-dejta personali tal-Utent tinħażen sakemm titħassar mill-Utent. Notifika suffiċjenti tal-Utent dwar it-tħassir jew ipproċessar ieħor ta 'dejta personali tkun ittra (informazzjoni) mibgħuta lill-e-mail speċifikata mill-Utent.
  3. Protezzjoni tad-dejta.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. Indirizz ta 'kuntatt f'każ ta' mistoqsijiet.
  4. Fil-każ ta 'mistoqsijiet, xewqat, ilmenti rigward l-informazzjoni li tipprovdi, jekk jogħġbok ikkuntattja l-indirizz elettroniku: Support@healthy-food-near-me.com. Fuq talba bil-miktub u mal-preżentazzjoni ta 'dokument li jistabbilixxi l-identità u l-awtorità tiegħu, nistgħu nipprovdu lill-utent b'informazzjoni dwar il-proċedura biex tinkiseb informazzjoni dwar il-lok tad-database.
  5. Bidliet fil-politika tal-privatezza.
  6. Aħna nistgħu nbiddlu t-termini tal-politika tal-privatezza. F'dan il-każ, aħna nissostitwixxu l-verżjoni fuq il-paġna tal-kundizzjonijiet, għalhekk iċċekkja lura perjodikament https://ikel- b’saħħtu- qrib-me.com/ privatezza-ftehim Il-bidliet kollha għall-Ftehim jidħlu fis-seħħ mill-mument tal-pubblikazzjoni tagħhom. Meta juża s-Sit, l-Utent jikkonferma l-aċċettazzjoni tat-termini l-ġodda tal-Politika ta ’Privatezza fil-kliem fis-seħħ fiż-żmien li l-Utent juża s-Sit.
  7. Termini addizzjonali.
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. Fil-każ li kwalunkwe dispożizzjoni tal-Politika ta ’Privatezza, inkluża kwalunkwe proposta, klawsola, jew parti minnha, titqies li tmur kontra l-liġi, jew invalida, dan ma jaffettwax id-dispożizzjonijiet li jifdal li ma jikkontradixxux il-liġi, jibqgħu seħħ sħiħ u huma validi, u kwalunkwe dispożizzjoni invalida, jew dispożizzjoni li ma tistax tiġi sodisfatta mingħajr azzjoni ulterjuri mill-Partijiet, hija kkunsidrata bħala emendata, emendata sal-punt li huwa meħtieġ biex tiġi żgurata l-validità tagħha u l-possibbiltà ta ’implimentazzjoni.
  3. Dan il-ftehim jestendi għall-Utent mill-mument li juża s-sit, inkluż it-tqegħid tar-reklam, u huwa validu sakemm kwalunkwe informazzjoni dwar l-utent tinħażen fuq is-sit, inkluża data personali.